admin/ 28 фебруара, 2023/ Вести

Са великим задовољством вам представљамо прославу Међународног дана библиотеке у нашој школи. Да бисмо обележили овај посебан дан, кроз акцију ,,ЧИТАЈ ГЛАСНО“, организовали смо читање поезије у нашој недавно реновираној школској библиотеци. Манифестацији су присуствовали бројни гости, укључујући представнике локалних власти и директорку библиотеке у Медвеђи.

Читање поезије било је предиван начин да се прослави значај библиотека и улоге коју оне играју у промовисању писмености и образовања. Ученици су се смењивали у читању песама, приказујући своју љубав према књижевности и уметности приповедања. Ова манифестација је била диван пример моћи речи и значаја читања.

школска библиотека

Недавно реновирана школска библиотека такође је била једна од главних атракција манифестације. Пружила је савршено окружење за читање поезије. Гости су били импресионирани унапређењима која су направљена у библиотеци, која сада има модерну и пријатну атмосферу.

Надамо се да ће овакве манифестације наставити да инспиришу наше ученике и промовишу љубав према читању и учењу током целог живота.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*
*